Geçen hafta gerçekten çok yoğun bir dönemden geçiyordum ve hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça yorulmuştum. İstanbul’da yaşayan biri olarak gün içinde trafik, iş ve şehir hayatının stresi bazen insanı çok etkiliyor. Bu yüzden kendime biraz zaman ayırıp rahatlamak istedim. Evime yakın bir yerde profesyonel bir masaj hizmeti bulabilir miyim diye araştırma yapmaya başladım. Birkaç gün baktıktan sonra iyi bir seçenek buldum ve deneyimim gerçekten oldukça olumlu geçti.
Araştırma yaparken masozplatform.com sitesine rastladım ve oldukça ilginç bir platform olduğunu fark ettim. Sitede İstanbul’da çalışan birçok masözün profili bulunuyor ve her profil oldukça detaylı hazırlanmış. Profil sayfalarında masözün adı, hizmetleri hakkında kısa bir tanıtım yazısı ve İstanbul’da hangi bölgelerde hizmet verdiği gibi bilgiler yer alıyor. Ayrıca profilin kaç kez görüntülendiği bilgisi de gösteriliyor. Bazı profillerde fotoğraflar ve masaj türleri hakkında bilgiler bulunuyor, örneğin Bali masajı, rahatlama masajı veya spor masajı gibi. Örnek olarak Masöz Meyra sertifikalı belgeli elit bir masöz bayanım şeklinde kendini tanıtıyor,
istanbul masöz Ceyda ise profesyonel masöz bayanım diyerek sunduğu hizmetleri anlatıyor.
Ben de bu profilleri inceleyip evime en yakın olan kişiyi seçtim ve randevu aldım. Profil açıklamalarının detaylı olması gerçekten karar vermemi kolaylaştırdı. Randevu günü gittiğimde ortam oldukça sakin ve düzenliydi. Masaj başlamadan önce hangi tür masaj istediğim soruldu ve buna göre bir uygulama yapıldı. Seans boyunca oldukça profesyonel bir yaklaşım vardı ve gerçekten rahatladığımı hissettim.
Platformu incelerken İstanbul’un farklı semtlerinden birçok hizmet seçeneği olduğunu görmek de hoşuma gitti. Şehrin birçok bölgesinde çalışan kişiler olduğu için herkes kendine yakın bir hizmet bulabiliyor. Özellikle Istanbul masöz arayan biri için böyle bir platform oldukça pratik görünüyor. İnsanlar hem konuma göre hem de profil bilgilerine göre seçim yapabiliyor. Profil görüntüleme sayıları da hangi hizmetlerin daha çok tercih edildiğini anlamaya yardımcı oluyor.
Genel olarak benim için oldukça güzel bir deneyim oldu diyebilirim. Günlük hayatın yoğunluğu içinde bazen insanın gerçekten dinlenmeye ihtiyacı oluyor. Böyle durumlarda doğru hizmeti bulmak oldukça önemli. Ben sadece kendi deneyimimi paylaşmak istedim çünkü gerçekten memnun kaldım. Eğer İstanbul’da yaşayan ve masaj hizmeti arayan kişiler varsa, biraz araştırma yaparak güzel seçenekler bulabileceklerini düşünüyorum.