Geçen hafta gerçekten çok yoğun bir çalışma temposundan çıktım ve kendime biraz zaman ayırmam gerektiğini düşündüm. İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşayınca insanın günlük stresi de oldukça fazla oluyor. Bu yüzden evime yakın bir yerde rahatlatıcı bir masaj hizmeti aramaya başladım. Daha önce birkaç farklı yer denemiştim ama bu sefer gerçekten profesyonel bir hizmet bulmak istiyordum. Biraz araştırma yaptıktan sonra güzel bir seçenek buldum ve deneyimim beklediğimden daha iyi geçti.
İnternette araştırma yaparken masozplatform.com sitesine denk geldim ve açıkçası oldukça faydalı buldum. Sitede İstanbul’da hizmet veren birçok masözün ayrı ayrı profilleri bulunuyor. Her profilde masözün adı, sunduğu hizmetlerle ilgili kısa bir tanıtım yazısı ve İstanbul’da hangi bölgelerde çalıştığı gibi bilgiler yer alıyor. Ayrıca profilin kaç kez görüntülendiği de yazıyor, bu da biraz fikir veriyor. Bazı profillerde fotoğraflar ve uzmanlık alanları da var, örneğin Bali masajı, rahatlama masajı veya spor masajı gibi seçenekler. Mesela Masöz Meyra sertifikalı belgeli elit bir masöz bayanım şeklinde kendini tanıtıyor,
istanbul masöz Ceyda ise profesyonel masöz bayanım diyerek hizmet detaylarını anlatıyor.
Ben de bu profillerden birkaçını dikkatlice inceledim ve evime en yakın olanı seçtim. Açıkçası profil açıklamalarının detaylı olması karar vermemde oldukça yardımcı oldu. Randevu günü gittiğimde ortam oldukça sakin ve rahattı. Masaj başlamadan önce hangi tür masaj istediğim soruldu ve buna göre bir uygulama yapıldı. Masaj sırasında gerçekten profesyonel bir yaklaşım olduğunu hissettim ve seans sonunda kendimi çok daha iyi hissettim.
Sitede dikkatimi çeken başka bir şey de İstanbul’un farklı bölgelerinden birçok seçeneğin bulunmasıydı. Kadıköy, Beşiktaş, Şişli gibi birçok semtte hizmet veren kişiler var. Özellikle Istanbul masöz arayan biri için böyle bir liste görmek oldukça pratik oluyor. İnsanlar hem konuma göre seçim yapabiliyor hem de profil detaylarını okuyarak karar verebiliyor. Profil görüntüleme sayıları da hangi hizmetlerin daha çok tercih edildiğini anlamaya yardımcı oluyor.
Genel olarak benim için oldukça iyi bir deneyim oldu diyebilirim. Bazen insan gerçekten günlük stresinden uzaklaşmak için böyle küçük şeylere ihtiyaç duyuyor. İstanbul’da yaşayanlar için seçenek çok ama doğru kişiyi bulmak önemli. Ben sadece kendi deneyimimi paylaşmak istedim çünkü gerçekten memnun kaldım. Eğer daha önce benzer bir deneyim yaşayan varsa onların önerilerini de duymak isterim.